ב-Online
 
 
 
 
 
 
 
 
פרגו, סניור 

פרגו, סניור

 
 
עוזי וייל
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1.

(אחד ששונא פסטה)
 (אחד ששונא פסטה)   
למה אומרים "ארוך כמו אטריה", ולא אומרים "רשע כמו אטריה"?
 

2.

(מתוך "חיים ומוות ביד אליהו", פרק רביעי: "בחוץ לארץ")
 (מתוך "חיים ומוות ביד אליהו", פרק רביעי: "בחוץ לארץ")   
"בסטה," אמר האיש.
"פרגו, סניור?"
"בסטה, בסטה."
המלצר הביט סביבו. לא היה לו שום מושג מה הדבר שהוא עושה, שהלקוח מבקש ממנו להפסיק. הוא חזר להביט בסועד בעיניים שואלות.
"בסטה!" קרא הלקוח בקול רם.
הרגשתי צורך להתערב. "דומני כי הג`נטלמן הוא ממוצא ערבי," אמרתי למלצר, "והוא מתכוון לפסטה." לפעמים משתלם להיות ישראלי, אמרתי לעצמי בסיפוק.
 
 

3.

(לואיג`י)
 (לואיג`י)   
אצלנו במסעדה שומעים פוצ`יני, כי פוצ`יני הולך עם אוכל. ורדי - זה יותר מדי רומנטי. אנשים מתרגשים, זה מפריע לאכול.
 

4.

(רוני)
 (רוני)   
מאז שאנשים התחילו להבין באוכל איטלקי, הם אומרים פסטה, ולא מקרוני. אף אחד לא אומר יותר מקרוני. זה יתרון מבחינתי, שהמלה הזאת כמעט לא בשימוש יותר, מקרוני.
 

5.

(בעל מסעדה)
 (בעל מסעדה)   
ניוקי יש רק ביום חמישי, סי? כי ברומא, ביום רביעי, רוצחים את הפרות. אז יום חמישי זה יום של ניוקי.

 

6.

("המטבח העולמי", חלק ב`)
 ("המטבח העולמי", חלק ב`)   
יש הרבה גרסאות לתבשיל עגל אה לה סיציליאנה. זה כי אף אחד לא העיז מעולם להתווכח עם טבח סיציליאני.
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by