ב-Online
 
 
 
 
 
 
 
 
המומחה: נפטרים מהאזהרות 

המומחה: נפטרים מהאזהרות

 
 
רן יניב הרטשטיין

כך תבטלו את הודעות האזהרה המעצבנות של מנגנון אבטחת המידע של ויסטה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
TweakUAC: בחרו את האפשרות השניה כדי להמשיך להפעיל את UAC במצב שקט (צילומסך)
 TweakUAC: בחרו את האפשרות השניה כדי להמשיך להפעיל את UAC במצב שקט (צילומסך)   
אחד הפיצ'רים המעצבנים ביותר בוויסטה הוא ה-User Access Control, או "בקרת חשבונות המשתמש". כשה-UAC מופעל, פעולות שגרתיות רבות במחשב משחירות את המסך ומקפיצות בקשה לאישור. במיקרוסופט קוראים לזה "אבטחה", אצלנו קוראים לזה "טמטום".

אפשר פשוט לכבות את UAC לגמרי, אבל אז מאבדים עוד כמה יתרונות שבאמת תורמים לאבטחת המחשב. במקום זאת, TweakUAC היא תוכנה קטנה ופשוטה שמאפשרת להעביר את UAC למצב "שקט" - בו כל הפיצ'רים של UAC פועלים כרגיל, מלבד הודעות האישור המטרידות.

הורידו את TweakUAC והפעילו אותה, ובחרו את האפשרות Leave UAC operating in quiet mode. לחצו על OK, והפעילו את המחשב מחדש. מעתה, הודעות האזהרה לא תופענה יותר.

פוסט בבלוג של TweakUAC מכיל פרטים נוספים על המצב "השקט" של UAC.

אל TweakUAC

המומחה ב-RSS
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by