ב-Online
 
 
 
 
 
 
 
 
"אף" אלקטרוני 

"אף" אלקטרוני

 
 
דנה פאר

חיישן מתוחכם יבדוק את הבשר הלא-מבושל ויקבע אם הוא בטוח לאכילה, או שמא יוביל להרעלת קיבה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ההמצאה הזו מיועדת לאנשים שלא מסוגלים לאכול קוטג' שהושאר יותר מ-10 דקות ו-57 שניות מחוץ למקרר בטמפרטורה של מעל 25.4 מעלות - או, במילים אחרות, למי שלא מאמין בתאריכי תפוגה ותמיד חייב לבדוק הכל בעצמו. האנשים הללו ישמחו מאד להכיר את הטסטר לטריות הבשר.

המכשיר הזה, SensorfreshQ, הוא בעצם "אף" אלקטרוני, שמתיימר להחליף את האף האנושי. מקרבים אותו לבשר, לוחצים על כפתור, ואז, באמצעות הערכה (אולי יש לומר "הרחה") אלקטרונית, הוא מודד את כמות החיידקים שקיימת בבשר או בעוף הלא-מבושל. באמצעות שימוש באלגוריתמיקה מתוסבכת ובלמעלה מ-2,000 מדידות לדקה, קובע המכשיר אם הבשר הזה בטוח לאכילה או לא.

את החיישן יש להחליף מידי 200 מדידות, והוא עולה חמישה דולרים. עבור המכשיר עצמו יש לשלם 90 דולר, וניתן לרכוש אותו כאן.
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by