ב-Online
 
 
 
 
 
 
 
 
הטוסטר השקוף 

הטוסטר השקוף

 
 
דנה פאר

טוסטר קונספטואלי חדש ישים קץ לסיוט הטוסט החרוך

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
לא חיממתם את הטוסט מספיק, והוא חיוור כמו אשכנזי על חוף הים? או, יותר גרוע - חיממתם אותו יותר מדי, והוא שחור, שרוף ובלתי-אכיל? הטוסטר השקוף ימנע מכם את עוגמת הנפש הנלווית להכנת טוסטים.

הטוסטר החדשני הוא, למרבה הצער, עדיין בגדר קונספט בלבד. הכנת הטוסט (היחיד, אגב. הטוסטר מעוצב כך שהוא יכול להכין רק פרוסת טוסט אחת בכל הפעלה. ומי, לעזאזל, אוכל רק פרוסה אחת?) מתבצעת באמצעות שתי פלאטות זכוכית שמתחממות מצידיו.

הבעיה השולית: טרם ניתן, באמצעים המדעיים הידועים לנו, לחמם זכוכית במידה מספקת להכנת טוסטים. עם זאת, מוקדם מכדי לאבד תקווה. המציאו את תורת הקוואנטים? המציאו! אז מתישהו, בעזרת השם, ימציאו גם זכוכית מתאימה.

(מקור: gizmodo)
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by