ב-Online
 
 
 
 
 
 
 
חדשות 
פייסבוק משנה את הגדרות הפרטיות: תכנים של משתמשים חדשים ייחשפו רק לחבריהם 

פייסבוק משנה את הגדרות הפרטיות: תכנים של משתמשים חדשים ייחשפו רק לחבריהם

 
חדשות |
 

לאחר הביקורות על מדיניות הפרטיות החושפת יותר מדי תכנים לעיניים שלא אמורות לצפות בהן, הודיעה הרשת החברתית על שינוי בברירות המחדל: מעתה, אם המצטרף החדש לא יבחר אחרת, התכנים שלו יהיו זמינים לעיניהם של חבריו בלבד

 
 
 
 
 
 
 
 
 

לאחר ביקורות רבות שהיו נגדה על הגדרות הפרטיות, החליטה פייסבוק סוף סוף לפעול בנידון: החל מאתמול (חמישי), שינתה פייסבוק את הגדרות ברירת המחדל למצטרפים חדשים לרשת החברתית. במקום שהבחירה האוטומטית תהיה שתוכן שמועלה ישותף עם כל שאר הציבור, כעת יוכלו לראות אותו רק חבריהם של המצטרפים.

 

 
פייסבוק. דברו איתנו בפרטי
 פייסבוק. דברו איתנו בפרטי   צילום: יח״צ 
 
 

בדרך כלל, עם העלאת עדכון לרשת תוכלו לבחור מי יוכל לצפות בו - הגולש/ת בלבד, חברים, או הציבור כולו. ניתן לשנות את ההגדרות לפוסטים שונים, וכן לעדכן את הקהל הנחשף לכל פוסט גם רטרואקטיבית. על פי ההגדרות החדשות, מצטרפים חדשים יקבלו תזכורת לקבוע מי הקהל שייחשף לעדכונים שלהם - ואם לא יבחרו כך, יוכלו רק החברים שלהם לצפות בתכנים אותם יעלו.

 

כדי להגביר עוד יותר את ההגנה על הגולשים, הודיעה פייסבוק גם על כלי חדש שיאפשר לבדוק את הגדרות הפרטיות. הכלי, שיהפוך נגיש לגולשים בשבועות הקרובים, יאפשר לבחון ולפקח על הגדרות חשובות כמו מי יכול לצפות בעדכונים שלך, ובאילו אפליקציות המקושרות לפייסבוק אתה משתמש.

 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by